Mjerenje veličine prstena

Kako bi u važnom trenutku sve bilo savršeno, vrlo je bitno da velicina prstena bude tocna. Prsten na ruci treba biti ugodan, a opet dovoljno cvrst kako nebi ispadao preko zgloba. Na to kako vam prsten pristaje na ruku u velikoj vecini slucajeva utjece i vrijeme i temperatura i koje je doba dana. Svjesni kako nisu svi u mogucnosti obilaziti zlatarne i mjeriti prste, sto je jedan od najpouzdanijih nacina, ili mjerenje postojeceg prstena kojeg osoba nosi, a i u volji i zelji da Vam pomognemo, napravili smo mjerac prstena koji isprintate, izrezete i njime mjerite prste.

Prilikom toga vrlo je vazno da kod samog printanja radite sve kako je napisao u uputi. ISto tako vrlo je vazno da isprintani dokument provjerite metodama koje su navedene te tako budete sigurni da je isprintani dokument u dobrom mjerilu i da ce Vam pokazivati tocnu velicinu. Kod samog mjerenja bitno je da prst obuhvatite trakom da je cijelom povrsinom uz prst.

Metoda 1

Za download dokumenta dovoljno je kliknuti na ikonu

Metoda 2

Ovom metodom mjerenja zapravo najčešće mjerimo promjer već postojećeg prstena koji nam odgovara. Izmjerene veličine mm  odgovaraju veličinama prstena kako je navedeno na slici ispod.

Metoda 3

Ovom metodom mjerenja zapravo mjerimo opseg prsta te na taj način izravno određujemo veličinu koja je identična vrijednosti opsega u milimetrima kojeg smo izmjerili.

ADRESA

Zlatarna Križek doo

Zagrebačka 64

Velika Gorica, 10410

Hrvatska

Budite informirani!
SOCIAL
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

POSLOVNA POLITIKA

NAŠE USLUGE

SIGURNA KUPOVINA

Sigurnost kupovine

BRZA I POUZDANA DOSTAVA

© 2020 by Zlatarna Križek doo Proudly created with GK