811228266017298
top of page

KOLEKCIJA ČIPKA

Hrvatska kulturna baština nepresušan je izvor nadahnuća i istinski izazov modernog stvaranja.
Tijekom stotina godina marljive ruke anonimnih žena, spretnih čipkarica, vrtjele su svoje niti isprepletene u svom radu posebnosti lokalnog identiteta kao dijelova hrvatske etnografske i kulturne baštine. Rezultat takvog rada, koji se u Hrvatskoj zajednički naziva Čipkarstvo, UNESCO je prepoznao i s ponosom proglasio kao nematerijalnu kulturnu baštinu . Jedan dio tih motiva nalazi se i na nakitu kolekcije Čipka u Online Shop - u Zlatarne Križek gdje su posebno istaknute naušnice.

NAKIT KAO ČIPKA

Istaknite svoju ženstvenost i profinjenost uz nakit iz kolekcije Čipka čije je oblikovanje inspirirano prepoznatljivim motivima paške, lepoglavske i hvarske čipke. 

 

Naš nakit u izgledu čipke, kao što su narukvica čipka zlatna, ogrlica čipka zlato, prsten čipka zlato, naušnice čipka Hvar i sl., poistovjećuje se s elegancijom i stilom te predstavlja kombinaciju modernog stvaranja te privrženosti tradiciji i kulturnoj baštini. Motiv delikatne i profinjene čipke nesumnjivo će naglasiti Vašu ljepotu i podariti Vam romantičan izgled.

ZLATNI ČIPKANI NAKIT

U online shop-u Zlatarne Križek pronaći ćete širok izbor luksuznog zlatnog čipkanog nakita koji ne samo da će biti vrhunski modni dodatak, već i simbol kvalitete i neprolaznih vrijednosti. Zavirite u raskošnu ponudu naše kolekcije Čipka, odaberite nešto posebno za sebe ili pak uveselite voljenu osobu nekim od prekrasnih komada našeg zlatnog nakita čipka.

bottom of page