811228266017298
top of page

SREBRNI MORČIĆI

Kolekcija Morčići sastoji se od nakita hrvatske baštine koji je već dugi niz godina vrlo uspješna kolekcija proizvoda Zlatarne Križek. Kolekcija je zapravo nakit koji je nastao na području Rijeke i Kvarnera i povezan je s legendom o pobjedi nad turskom vojskom na Grobničkom polju. Nakit Morčići je izrazito vizualno atraktivan jer se radi o tamnoputom liku čovjeka s turbanom na glavi.

Srebrni Morčići su jedan od najprepoznatljivijih simbola grada Rijeke, a s vremenom su postali jedan od najpoželjnijih ukrasa i mladih i starijih. Originalni srebrni Morčići našli su svoje neizostavno mjesto i u Zlatarni Križek, a Morčići naušnice srebro, Morčići prsten srebro, te privjesak Morčić samo su mali dio naše jedinstvene ponude. 

 

Kolekcija sadrži mnogo proizvoda, no mi smo za online shop izdvojili one najpopularnije te ćemo s vremenom nadopunjavati proizvode iz ove kolekcije.

 

Zavirite stoga u naš online shop i odaberite idealan primjerak ovog tradicijskog hrvatskog nakita za sebe. U našoj neodoljivoj kolekciji pronaći će se ponešto za svačiji ukus i izričaj.

bottom of page