811228266017298
top of page

Promjena veličina

Zlatarna Križek doo napraviti će promjenu veličine Vašeg negraviranog ili graviranog prstena jednokratno i besplatno u roku od prvih 60 kalendarskih dana od primitka Vašeg kupljenog proizvoda pa do primitka proizvoda kod nas.

Modificirani proizvodi od treće strane ili proizvodi izrađeni po zahtjevu (specijalne narudžbe dizajnirane i/ ili izrađene sukladno specifikacijama i odobrenju korisnika) ne ispunjavaju uvjete za besplatnu promjenu veličine.

Skrećemo Vam pozornost kako se veličina prstena može mijenjati samo u rasponu veličina dostupnih na web stranici Zlatarne KRižek doo

. Prsteni izrađeni po dizajnu korisnika (posebne narudžbe koje su dizajnirane i proizvedene prema osobnim zahtjevima kupca) ne ispunjavaju uvjete za besplatnu promjenu veličine iz razloga što su prvotno odobrene i zahtijevane od kupca.

Proces promjene veličine odnosi se samo na promjenu veličine prstena. Širina ili debljina prstena ne može se mijenjati kao niti sami dizajn.

Za slanje Vašeg proizvoda za promjenu veličine, ispunite zahtjev za povrat proizvoda i slijedite korake pojašnjene u odjeljku “POVRATI” . Vrlo važno je uvjeriti se kako ste nam poslali Vaš prsten za promjenu veličine bez dodatnih inačica kao što su poklon kutija ili certifikat, jer ove inačice Vam neće biti vraćane nakon završene promjene veličine prstena.

Molimo Vas da za promjenu veličine prstena ne koristiti usluge treće strane kao što su druge tvrtke ili zlatari osim Zlatarne Križek doo, jer ćete poništiti Vaše doživotno jamstvo.

Proces promjene veličine prstena odizima do 10 radnih dana ovisno od prstena i za takav prsten nije moguće dobiti povrat sredstava.

bottom of page