811228266017298
top of page

Zahtjev za povrat

 POVRAT PROIZVODA 

Zlatarni Križek doo možete vratiti proizvod koji ste kupili online uz zahtjev za povrat novca, promjenu veličine ili popravak. Sve što tražimo od Vas je da popunite naš online zahtjev za povrat i dodate ga fizički u Vaš paket prije slanja, i.

Za brz i jednostavan proces povrata, molimo Vas, popunite sva polja u Vašem zahtjevu za povrat. Vaš zahtjev za povrat neće biti obrađen bez svih traženih informacija. Online zahtjev ima obavezna polja i necete moci popuniti zahtjev ako ne popunite sva polja. Nakon što pošaljete popunjeni zahtjev za povrat, dobit ćete potvrdni email sa adresom za povrat i kopijom popunjenog zahtjeva za povrat. Vrlo je bitno da se zahtjev za povrat nalazi u Vašem paketu. Imajte na umu da će Vaš zahtjev za povratom biti obrađen na temelju podataka koje ste nam poslali online. Ručno dodani komentari ili bilješke na tiskanoj kopiji Vašeg zahtjeva za povratom neće se uzeti u obzir.

Prije slanja, spakirajte Vaš komad(e) nakita na siguran način. Preporučujemo Vam da nam pošaljete nakit koristeći dostavu sa osiguranjem i koja omogućava praćenje tijekom cijele dostave. Zlatarna Križek doo ne nosi odgovornost za gubitak ili nastalu štetu tijekom transporta. Troškove slanja povrata odn. nakita ne snosi Zlatarna Križek doo već kupac koji šalje povrat, a sve prema navedenim Općim uvjetima poslovanja.

Adresa za povrat je :

Zlatarna Križek doo

Zagrebačka 64

10410 Velika Gorica

Hrvatska

 
Kada zaprimimo Vašu pošiljku neophodno je od 3-5 radna dana za obrađivanje Vašeg zahtjeva. Želimo Vam skrenuti pozornost kako povrati pristižu u naš Odjel za kontrolu kvalitete, gdje se radi detaljna provjera prije nego Vaš zahtjev bude obrađen,a ovisno o Vašim instrukcijama za povrat, mogu nastati i dodatni troškovi. Nakon pregledavanja Vašeg komada nakita, ukoliko je potrebno platiti dodatno nešto, bit ćete informirani prije nego budu poduzete bilo kakve radnje, a u cilju obrade Vašeg Zahtjeva.

Ukoliko imate bilo kakavih pitanja, molimo Vas obratite se našem timu za korisničku podršku slanjem emaila na: web@krizek.hr ili nazvati na telefon:01/ 8897030 Rado će Vam pomoći.

Molimo Vas pročitajte sve nadene informacije prije nego pošaljete nakit za povrat novca, promjenu veličine ili graviranje.

Uvjeti povrata proizvoda

Kako biste mogli ostvariti povrat novca u cjelini, Vaš proizvod treba ispunjavati navedene uvjete povrata proizvoda:

  • Proizvod nije nošen i korišten, nisu vidljivi tragovi uporabe, kao što su ogrebotine, udubine, mrlje, okrhnuti kameni ili drugi nedostatci ali i ne ograničavajući se samo na to.

  • Vaša povratna pošiljka treba sadržati sve dodatne dijelove, kao su originalna ukrasna kutija, certitifakti i ostali promotivni materijali koji također nisu oštećeni.

  • Vaš proizvod prije toga nije ni na koji način modificiran od treće strane, niti je vršena promjena veličine prstena niti ostali proizvoda podložnih promjeni veličine.

  • Vaš proizvod niste naručili kao specijalnu narudžbu, koja je bila dizajnirana i izrađena prema Vašem zahtjevu i posebnim specifikacijama, od Vas odobrena i prema tom nalogu izrađena - custom made. 

  • Vaš proizvod nije roba koja je jasno prilagođena potrošaču od strane naše proizvodnje.

  • Vaš proizvod sadrži originalno kamenje dijamante koji su kupljeni kao ugrađeni u proizvod i treća strana ih nije dirala modificirala učvršćivala i na bilo koji način bila u doticaju sa proizvodom u smislu servisa .

  • Vaš proizvod ima originalni certifikat(ako je proizvod sadržavao certifikat ) koji je izdan od Zlatarne Križek doo.

  • Proizvod može biti vraćen Zlatarni Križek doo u roku od 14 dana od dostave Vaše narudžbe.

VAŽNO

Vodite brigu o tome da proizvod koji želite vratiti ispuinjava sve navedene uvjete jer u suprotnom nećemo biti u mogućnosti izvršiti povrat novca za robu koja ne ispunjava navedene uvjete povrata proizvoda. U slučaju nemogućnosti ispunjenja zahtjeva za povratom, a zbog ne ispunjavanja uvjeta povrata proizvoda, bit ćete pravovremeno obaviješteni elektroničkim putem, te će Vam proizvod biti vraćen, a dostavna služba će zaračunati troškove dostave koje ste im dužni platiti prilikom preuzimanja proizvoda.

Povrat novca bit će napravljen koristeći isti način plaćanja koji ste izabrali tijekom Vaše kupovine, isključujući troškove dostave. Skrećemo Vam pozornost kako može proći do 10 radnih dana da napravljeni povrat novca bude vidljiv na Vašem računu, što ovisi od Vaše banke ili kartične kuće.

  

bottom of page