811228266017298
top of page

Politika dostave

 

Zlatarna Križek online shop svakoj narudžbi i svakom upitu pristupa sa pažnjom i individualno. Svaka narudžba, koja je za specifične proizvode koji iziskuju pojedine specifične parametre zadane od kupca, izrađuje se posebno za svakog kupca i stoga proizvod koji naručite odn. kupite,a da je za takav proizvod, izrađuje se prema detaljima unesenim u narudžbi te je na taj način takva narudžba i proizvod izrađen prema specifičnim podacima i unikatno za svakog kupca. Iz tih razloga takve narudžbe se šalju sa odmakom 5-10 radnih dana od dana kada je narudžba odn. kupovina zaprimljena odn. u dogovoru sa službom za kupce koja Vam daje sve informacije. U slučajevima ako neki od proizvoda sa istm performansama imamo u jednoj od naših poslovnica tada se narudžba šalje u roku od 1-3 dana ovisno od lokacije poslovnice i potrebnog vremena za sinkroniziranje sustava i dostave proizvoda od poslovnice do centralnog skladista. Za proizvode koje imamo na lageru i dostupne odmah, slanje se vrši slijedeći radni dan od zaprimanja narudžbe i rok dostave je ovisan o dostavnoj službi sa kojom Zlatarna Križek ima ugovor, ali za RH u pravilu od 1-3 radna dana. Dostavu će izvršiti dostavna služba s kojom Zlatarna Križek doo ima ugovor o dostavljanju pošiljki. 

Nakon što dostavna služba uruči paket dužni ste ga potpisom potvrditi. Uručenom pošiljkom smatra se samo potvrđen odn. potpisan primitak. 

 

VAŽNO

Vodite brigu o tome, da podaci platitelja moraju odgovoarati podacima primatelja paketa. U suprotnom Zlatarna Križek doo online shop zadržava pravo otkazivanja narudžbe i cijelog postupka online kupovine, a sve u svrhu osiguranja od prijevara i sigurnosti od kupovine karticama koje su ukradene. Na taj način štitimo Vas i naš sustav od zloupotrebe.

bottom of page