811228266017298
top of page

Politika dostave

Proizvodi koji imaju doradu na zahtjev kupca, kao što su graviranja, povećanja ili smanjenja proizvoda, imaju produženo vrijeme isporuke.

Zlatarna Križek online shop svakoj narudžbi i svakom upitu pristupa sa pažnjom i individualno. Svaka narudžba, koja je za specifične proizvode koji iziskuju pojedine specifične parametre zadane od kupca, izrađuje se posebno za svakog kupca i stoga proizvod koji naručite odn. kupite,a da je za takav proizvod, izrađuje se prema detaljima unesenim u narudžbi te je na taj način takva narudžba i proizvod izrađen prema specifičnim podacima i unikatno za svakog kupca. Iz tih razloga takve narudžbe se šalju sa odmakom 5-10 radnih dana od dana kada je narudžba odn. kupovina zaprimljena odn. u dogovoru sa službom za kupce koja Vam daje sve informacije. U slučajevima ako neki od proizvoda sa istim performansama imamo u jednoj od naših poslovnica tada se narudžba šalje u roku od 1-3 dana ovisno od lokacije poslovnice i potrebnog vremena za sinkroniziranje sustava i dostave proizvoda od poslovnice do centralnog skladišta. Za proizvode koje imamo na lageru i dostupne odmah, slanje se vrši slijedeći radni dan od zaprimanja narudžbe i rok dostave je ovisan o dostavnoj službi sa kojom Zlatarna Križek ima ugovor, ali za RH u pravilu od 1-3 radna dana. Dostavu će izvršiti dostavna služba s kojom Zlatarna Križek ima ugovor o dostavljanju pošiljki. 

Nakon što dostavna služba uruči paket dužni ste ga potpisom potvrditi. Uručenom pošiljkom smatra se samo potvrđen odn. potpisan primitak. 

Vodite brigu o tome, da podaci platitelja moraju odgovarati podacima primatelja paketa. U suprotnom Zlatarna Križek online shop zadržava pravo otkazivanja narudžbe i cijelog postupka online kupovine, a sve u svrhu osiguranja od prijevara i sigurnosti od kupovine karticama koje su ukradene. Na taj način štitimo Vas i naš sustav od zloupotrebe.

Opis načina isporuke proizvoda

Narudžbu KRIŽEK  dostavlja u rokovima navedenima pod „Cijena proizvoda, način plaćanja i otprema proizvoda“. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem stanuje kupac već samo do ulaza u stambenu zgradu.

KRIŽEK  prije svake isporuke, odnosno predaje proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

Nakon što kupac preuzme paket, dostavna služba ne odgovara za eventualne reklamacije, oštećenja ili umanjenje sadržaja preuzetog paketa, osim uz dokaz da oštećenje nije nastalo nakon uručenja. Pri preuzimanju dostavljenih proizvoda provjera ispravnosti narudžbe ovisi o Kupcu. Potpisom potvrde o primitku pošiljke Kupac je potvrđuje da je primio neoštećen paket, odnosno smatra se da je Kupac pregledom pošiljke utvrdio da su preuzeti proizvodi bez oštećenja, da kvantitativno i kvalitativno odgovaraju proizvodima s računa. U slučaju kada Kupac naručene i plaćene proizvode odbije preuzeti bez valjanog razloga, Prodavatelj ima pravo tražiti od Kupca naknadu troškova manipulacije i transporta.

 

Troškovi dostave

Troškove dostave u cijelosti plaća kupac, osim ako je vrijednost naručene pošiljke veća od 300,00 kuna ili je drugačije navedeno na web stranici www.krizek.hr . Cijena dostave iznosi 30,00 kuna.

Ukoliko KRIŽEK nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može prekinuti narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan. Ukoliko KRIŽEK  nije u mogućnosti isporučiti proizvod u ugovorenom roku obavještava kupca koji mu je dužan ostaviti naknadni razumni rok za ispunjenje ugovora o kupoprodaji.

Ukoliko kupac ne preuzme proizvod ili odbije preuzeti proizvod bez valjanog razloga, KRIŽEK  zadržava pravo zahtijevati nadoknadu troškova manipulacije, transporta i drugih mogućih troškova. Nepreuzete pakete čuvamo u maksimalnom trajanju do  30 dana obavijesti o preuzimanju, u kojem je moguće proizvod preuzeti. Nakon toga ugovor se smatra raskinutim i novac koji je plaćen za proizvod će biti vraćen.

Dostava se ponavlja isključivo po dogovoru s kupcem i uz plaćanje ponavljanja dostave unaprijed.

 

VAŽNO

Vodite brigu o tome, da podaci platitelja moraju odgovoarati podacima primatelja paketa. U suprotnom Zlatarna Križek doo online shop zadržava pravo otkazivanja narudžbe i cijelog postupka online kupovine, a sve u svrhu osiguranja od prijevara i sigurnosti od kupovine karticama koje su ukradene. Na taj način štitimo Vas i naš sustav od zloupotrebe.

bottom of page