811228266017298
top of page

TRADICIONALNI HRVATSKI NAKIT ZLATARNA KRIŽEK

Župske Naušnice Dubrovački nakit

Dubrovački nakit

Nakit Dubrovnika i dubrovačke okolice

SREBRO      ZLATO

Morčići

Morčići

Nakit grada Rijeke i riječkog primorja i Grobnika

SREBRO      ZLATO

Šibenski Botuni

Šibenski nakit

Nakit grada Šibenika i šibenske okoline

SREBRO      ZLATO

Župske Naušnice Dubrovački nakit

Nakit s otoka Paga

Nakit otoka Paga i paške okolice 

SREBRO      ZLATO

Kolekcija nakita Čipka

Čipka

Nakit nastao po uzoru na čipku hrvatskih čipkarica

SREBRO      ZLATO

Župske Naušnice Dubrovački nakit

Licitarska srca

Hrvatska licitarska srca u obliku nakita  

SREBRO      ZLATO

U Zlatarni Križek pronaći ćete autentičan, autohton i prekrasan hrvatski nakit kojeg ćete nositi s ponosom. Naš hrvatski tradicijski nakit izrađen je s ljubavlju prema baštini te predstavlja jedinstvenu kombinaciju modernog dizajna i motiva iz bogate hrvatske povijesti. 

 

Tradicionalni nakit Zlatarne Križek obuhvaća unikatne kolekcije nakita koji je mnogo više od samo modnog dodatka. On je simbol naše ostavštine, kroz njega njegujemo uspomene na prošlost te s njime stvaramo vlastite uspomene i emocije. 

 

Pozivamo Vas da istražite naše kolekcije i odaberite idealan tradicijski nakit za sebe.

Dubrovački nakit

Zlatarna Križek izrađuje tradicionalni hrvatski nakit s područja današnjeg Dubrovnika i okolice. U ovoj tradicijskoj kolekciji pronaći ćete prekrasne, profinjene interpretacije nakita Dubrovačkog primorja koji odiše bezvremenskom ljepotom. Odaberite neodoljivi prsten Dubrovačke Peružine, elegantne Konavoske naušnice ili pak jedan od mnogih drugih komada nakita.

 

Dubrovački nakit srebro

Tradicionalni nakit za svaku priliku pronaći ćete u našoj kolekciji Dubrovački nakit srebro. Ovaj suvremen i elegantan nakit koji odiše tradicijom i povijesnom vrijednošću oduševit će svaku ženu. Pronađite srebrne ogrlice, naušnice Peružina, Konavoske naušnice te mnoge druge neodoljive i autentične komade nakita u našem Online shopu Zlatarna Križek.

Kolekcija Čipka

Kada je u pitanju tradicionalni hrvatski nakit koji proizvodi Zlatarna Križek, nezaobilazna je naša Kolekcija čipka. Čipka je jedan od najprepoznatljivijih simbola hrvatske baštine, te bez sumnje jedan od najdelikatnijih i najprofinjenijih motiva. Pronađite idealnu kombinaciju romantike, povijesti i elegancije u našem tradicijskom nakitu s motivima paške, hvarske i lepoglavske čipke.

Kolekcija Čipka srebro

Za obožavatelje srebrnog tradicijskog nakita koji nudi Zlatarna Križek, tu je naša Kolekcija Čipka srebro. Uz srebrne čipkaste ogrlice, narukvice ili prstenje, naglasite svoju ženstvenost i profinjenost te s ponosom nosite motive iz naše bogate povijesti i tradicije.

Kolekcija Morčići

Kolekcija Morčići jedinstven je tradicionalni hrvatski nakit nastao na području Rijeke i Kvarnera. Simbolizira ga lik tamnoputog čovjeka s turbanom na glavi uz neizostavan kamen „morčić“ po kojem je nakit i dobio ime. Kolekcija sadrži prekrasne zlatne narukvice, naušnice i privjeske s popularnim motivom Morčića.Zlatarna Križek nudi sve to u svojem Online Shopu Zlatarna Križek

Kolekcija Morčići srebro

U ponudi imamo i Kolekciju Morčići Zlatarna Križek srebro s nizom prekrasnog srebrnog nakita s Morčićima. Ovaj tradicionalni nakit jedan je od omiljenih među našim kupcima te je postao omiljeni simbol i modni dodatak svih generacija .  

Šibenski nakit

Naušnice i prstenje sa šibenskim botunima omiljeni su komadi tradicijskog nakita Zlatarna Križek te ponos šibenskog područja. Decentan ali raskošan, ovaj privlačan hrvatski tradicijski nakit idealan je za svakodnevno nošenje, ali i za posebne svečane prigode. 
 

Istražite unikatne i pomno dizajnirane kolekcije tradicijskog nakita u Zlatarni Križek i pronađite svoj savršen komad nakita! 

bottom of page