811228266017298
top of page

GARANCIJA

Nakit Zlatarne Križek doo izrađen je od kvalitetnih materijala i izrađuju ga stručno osposobljen""Državnog zavoda za mjeriteljstvo"" te samim tim je prošao i kontrolu kvalitete materijala i čistoće materijala.

Za sve svoje proizvode Zlatarna Križek doo daje 2 godišnje jamstvo proizvođača. U slučaju bilo kojeg proizvodnog defekta, Zlatarna Križek doo će ispraviti uočene nedostatke sve dok Vaš komad nakita ispunjava pravila i uvjete jamstva.

Sve pristigle zahtjeve za reklamaciju ,a koji podliježu garanciji, najprije provjeravamo u našem Odjelu za reklamacije, prije nego što zahtijevi budu obrađeni. Ako naš Odjel za reklamacije u suradnji sa proizvodnjom tijekom provjere ustvrdi da nedostatak nije prouzročen proizvodnim defektom, informirat ćemo Vas o tome i obavijestiti Vas o tome.

Pravila i uvjeti za korištenje doživotnog jamstva i popravka

1. Garancija vrijedi samo za oštećenja nastala proizvodnim procesom koja je lako ustvrditi i ne pokriva oštećenja i deformacije uzrokovane nezgodom, zlorabljenjem, nepažnjom, neovlaštenim servisiranjem ili habanjem  i trošenjem tijekom nošenja, oštećenja nastala deformacijama zbog teškog opterećivanja šake ili drugih dijelova na kojima se nakit nosi pa samim time i deformacije nakita zbog toga. 

2. Jamstvo se poništava i nije važeće u svim slučajevima kada je Vaš komad nakita modificiran na bilo koji način uključujući graviranje, promjenu veličine ili popravak, koju je izvršila treća strana a da to nije Zlatarna Križek doo.

3. Ukoliko bilo koji dio nakita (uključujući, no ne ograničavajući se samo na, dragulje, lančiće, kopče i itd) je ispao, treba biti vraćen zajedno sa svim djelovima prije nego je napravljen bilo kakav pokušaj popravka. Zlatarna Križek doo ne snosi odgovornost za gubitak dragulja ili dijelova nakita.

4. Jamstvo ne možete prenijeti na treću stranu.

Jamstvo proizvođača ne pokriva sljedeće:

  • Promjenu boje zbog izlaganja kemikalijama, šminke, bazenima, vrućim kupkama ili kadama.

  • Ogrebotine, udubine ili oštećenja uzrokovane općim habanjem ili zlouporabom odnosno fizičkim oštećenjem nakita..

  • Savijene, oštećene uslijed udarca ili pohabane krape-držači, koji ne dozvoljavaju kamenu da ispadne ili da bude izgubljen uslijed nebrige nepažnje  ili drugog fizičkog oštećenja.

  • Izgubljen ili ukraden kamen (i)

  • Primjerci nakita oštećeni ili zlorabljeni van očekivanja od svakodnevnog, normalnog nošenja. Npr spavanja s nakitom, kupanja s nakitom, fizičkog rada s nakitom, itd...

Skrećemo Vam pozornost kako su sljedeći primjeri zapravo karakteristike samog proizvoda i ne mogu se smatrati defektom:

  • Male nepravilnosti i odstupanja u izradi odn. razlike u mjerama u desetinkama mm.

  • Prirodne osobine metala ili dragog kamena (kao što su boja, unutarnje inkluzije).

bottom of page