DUBROVAČKI NAKIT 

Kolekcija nakita hrvatske baštine, sa područja današnjeg Dubrovnika i okolice.
 

Otkrijte klasične i tradicionalne burme ili pak burme modernijeg dizajna, minimalističko vjenčano prstenje ili prstenje s kamenjem, vjenčani prsten bijelo zlato, žuto zlato, rose zlato ili pak jedinstvenu kombinaciju vjenčanog prstenja bijelo, rose i žuto zlato.

 

U širokoj lepezi vjenčanih prstena u kolekciji Zlatarne Križek, svaki par mladenaca bez sumnje će pronaći prstenje koje najiskrenije i najzornije predstavlja njihovu ljubav i zajedništvo. Mi razumijemo da je svaka ljubav posebna i gotovo neopisiva, te da svaki par ima svoju vlastitu ideju i zamisao savršenog vjenčanog prstena. Upravo iz tog razloga te na temelju dugogodišnjeg iskustva rada s mladencima i rada u dizajniranju vjenčanog prstenja, kreiramo prstenje raznih stilova i materijala.

 

Cilj nam je da nam se svi mladenci sa sigurnošću i povjerenjem mogu obratiti, znajući da će kod nas naići na ono što traže, kao i na vrlo srdačnu i prijateljsku atmosferu. Naše stručno i susretljivo osoblje je tu da Vam pomogne u procesu odabira savršenog vjenčanog prstenja, te da strpljivo odgovori na sva Vaša pitanja.

U Zlatarni Križek trudimo se ovaj poseban događaj u Vašem životu učiniti još posebnijim, stoga nam se obratite s povjerenjem! 

DUBROVAČKI NAKIT ZLATO

Zlatni dubrovački nakit više je od običnog nakita. On je priča o davnim vremenima te simbol bogate dubrovačke povijesti. Njegova tradicija još uvijek živi, čuva se i njeguje, pa nakit i danas nastavlja očaravati bezvremenskom ljepotom i posebnošću izrade. Nose ga ne samo Dubrovkinje, već i žene iz svih dijelova Hrvatske i svijeta koje su očarane njegovom jedinstvenošću i simbolikom vrijednosti koje se s vremenom ne gube, nego još više dobivaju na svom značaju.

 

U našoj jedinstvenoj ponudi tradicijskog dubrovačkog nakita od zlata pronaći ćete suvremene i elegantne Konavoske naušnice, prepoznatljive i poznate dubrovačke naušnice Peružine, neodoljivi i autentični prsten Dubrovačke Peružine, te mnogobrojne privjeske i ogrlice koje odišu inspirativnom povijesnom vrijednošću. Kolekcija je atraktivna, bogata izgledom i specifična te ju svakako treba isprobati nositi.

 

Istražite našu kolekciju Dubrovački nakit zlato i odaberite idealan primjerak za sebe. Kupnjom tradicionalnog dubrovačkog nakita, ponijet ćete sa sobom djelić zlatne dubrovačke povijesti.