811228266017298
top of page

GRAVIRANJE

Ako ste naručili Vaš komad nakita bez graviranja i kasnije odlučite kako biste željeli imati ga sa ugraviranom porukom, napravit ćemo to za Vas bez dodatne naknade, no kupac u tom slučaju sam snosi troškove dostave proizvoda do nas i od nas natrag do svoje adrese. Za slanje Vašeg proizvoda za graviranje, ispunite zahtjev za povrat i slijedite korake pojašnjene u odjeljku “POVRATI” . Molimo Vas da nam Vaš komad nakita za graviranje pošaljete bez dodatnih dijelova kao što su poklon kutija ili certifikat, jer je mogućnost da Vam ove stvari neće Vam biti vraćane nakon završenog graviranja zbog operativne manipulacije predmetima unutar proizvodnog pogona.

Graviranjem poruke ne poništava se Vaše jamstvo. Za graviranje ne koristite usluge treće strane kao što su druge tvrtke ili zlatari ili graveri osim Zlatarne Križek doo, jer ćete poništiti Vaše jamstvo.

Skrećemo Vam pozornost kako proces graviranja oduzima do 10 radnih dana ovisno od samog proizvoda

Molimo Vas da nam ne šaljete proizvode koji nisu kupljeni kod nas kao naprimjer žlice, upaljači i sl. jer na to ne graviramo.

Svakako je prije samog slanja i odluke o graviranju poželjno posavjetovati se sa našom službom za kupce kako nebi došlo do nepotrebnih troškova, a u slučaju da na proizvod nije moguće gravirati iz tehničkih ograničenja.

bottom of page