GRAVIRANJE

Ako ste naručili Vaš komad nakita bez graviranja i kasnije odlučite kako biste željeli imati ga sa ugraviranom porukom, radovat ćemo se napraviti to za Vas bez dodatne naknade, no kupac u tom slučaju sam snosi troškove dostave proizvoda do nas i od nas natrag do svoje adrese. Za slanje Vašeg proizvoda za graviranje, ispunite zahtjev za povrat i slijedite korake pojašnjene u odjeljku “POVRATI” . Uvjerite se kako ste nam poslali Vaš komad nakita za graviranje bez dodatnih dijelova kao što su poklon kutija ili certifikat, jer ove inačice neće Vam biti vraćane nakon završenog graviranja.

Graviranjem poruke ne poništava se Vaše jamstvo. Za graviranje ne koristite usluge treće strane kao što su druge tvrtke ili zlatari ili graveri osim Zlatarne Križek doo, jer ćete poništiti Vaše jamstvo.

Skrećemo Vam pozornost kako proces graviranja oduzima do 10 radnih dana ovisno od samog proizvoda. 

Molimo Vas da nam ne šaljete proizvode koji nisu kupljeni kod nas kao naprimjer žlice, upaljači i sl. jer na to ne graviramo.

Svakako je prije samog slanja i odluke o graviranju poželjno posavjetovati se sa našom službom za kupce kako nebi došlo do nepotrebnih troškova, a u slučaju da se na proizvod neda gravirati.

ADRESA

Zlatarna Križek doo

Zagrebačka 64

Velika Gorica, 10410

Hrvatska

Budite informirani!
SOCIAL
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

POSLOVNA POLITIKA

NAŠE USLUGE

SIGURNA KUPOVINA

Sigurnost kupovine

BRZA I POUZDANA DOSTAVA

© 2020 by Zlatarna Križek doo Proudly created with GK