811228266017298
top of page

KOLEKCIJA ČIPKA SREBRO

Hrvatska kulturna baština nepresušan je izvor nadahnuća i istinski izazov modernog stvaranja.
Osjetite požrtvovanost i ljubav prema narodnoj baštini u hrvatskom tradicionalnom vezanju čipke. Tijekom stotina godina marljive ruke anonimnih žena, spretnih čipkarica, vrtjele su svoje niti isprepletene u svom radu posebnosti lokalnog identiteta kao dijelova hrvatske etnografske i kulturne baštine. Rezultat takvog rada, koji se u Hrvatskoj zajednički naziva Čipkarstvo, UNESCO je prepoznao i s ponosom proglasio kao nematerijalnu kulturnu baštinu .

  JEDINSTVEN I NEPONOVLJIV NAKIT ČIPKA SREBRO

  Naglasite svoju nježnu stranu uz našu raskošnu i atraktivnu kolekciju Čipka srebro! Naši jedinstveni komadi nakita kao što su prsten Čipka Pag srebro, ogrlica Čipka Lepoglava srebro, narukvica Pag srebro i neodoljive naušnice Čipka Pag srebro, ne samo da će Vam dati nježan i  romantičan izgled, već će Vam omogućiti i beskonačne mogućnosti kombiniranja nakita. 

  JEDINSTVEN I NEPONOVLJIV NAKIT ČIPKA SREBRO

  U online shopu Zlatarne Križek pronaći ćete unikatan nakit raskošnog dizajna koji odiše tradicijom i poviješću, a istovremeno je sjajan modni dodatak. Uz nakit iz kolekcija Čipka srebro izgledate ćete luksuzno, profinjeno i zasjat ćete u punom sjaju.

   

  Stoga, ako ste u potrazi za savršenim darom za dragu osobu ili pak tražite elegantan modni dodatak za sebe, zavirite u našu neodoljivu ponudu iz kolekcije Čipka srebro i obratite nam se s povjerenjem!

  bottom of page