KOLEKCIJA ČIPKA SREBRO

Hrvatska kulturna baština nepresušan je izvor nadahnuća i istinski izazov modernog stvaranja.
Osjetite požrtvovanost i ljubav prema narodnoj baštini u hrvatskom tradicionalnom vezanju čipke. Tijekom stotina godina marljive ruke anonimnih žena, spretnih čipkarica, vrtjele su svoje niti isprepletene u svom radu posebnosti lokalnog identiteta kao dijelova hrvatske etnografske i kulturne baštine. Rezultat takvog rada, koji se u Hrvatskoj zajednički naziva Čipkarstvo, UNESCO je prepoznao i s ponosom proglasio kao nematerijalnu kulturnu baštinu .

  • srebro nakit

  • nakit online

  • vjenčani prsteni

  • Zaručnički prsteni

  • dijamantni prsten

JEDINSTVEN I NEPONOVLJIV NAKIT ČIPKA SREBRO

Naglasite svoju nježnu stranu uz našu raskošnu i atraktivnu kolekciju Čipka srebro! Naši jedinstveni komadi nakita kao što su prsten Čipka Pag srebro, ogrlica Čipka Lepoglava srebro, narukvica Pag srebro i neodoljive naušnice Čipka Pag srebro, ne samo da će Vam dati nježan i  romantičan izgled, već će Vam omogućiti i beskonačne mogućnosti kombiniranja nakita. 

ZAVIRITE U NAŠU NEODOLJIVU KOLEKCIJU SREBRO ČIPKA

U online shopu Zlatarne Križek pronaći ćete unikatan nakit raskošnog dizajna koji odiše tradicijom i poviješću, a istovremeno je sjajan modni dodatak. Uz nakit iz kolekcija Čipka srebro izgledate ćete luksuzno, profinjeno i zasjat ćete u punom sjaju.

 

Stoga, ako ste u potrazi za savršenim darom za dragu osobu ili pak tražite elegantan modni dodatak za sebe, zavirite u našu neodoljivu ponudu iz kolekcije Čipka srebro i obratite nam se s povjerenjem!

ADRESA

Zlatarna Križek doo

Zagrebačka 64

Velika Gorica, 10410

Hrvatska

Budite informirani!
SOCIAL
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

POSLOVNA POLITIKA

NAŠE USLUGE

SIGURNA KUPOVINA

Sigurnost kupovine

BRZA I POUZDANA DOSTAVA

© 2020 by Zlatarna Križek doo Proudly created with GK