811228266017298
top of page

ZLATNE NAUŠNICE

Kada su u pitanju naušnice i dijamantni nakit općenito Zlatarna Križek nema ograničenja u izričaju i ekstravaganciji. Naušnice su idealne za izražavanje ukusa i dizajna te su najbolji modni dodatak za izražavanje lica.

Mnogi naušnice nose svakodnevno, dok ih neki nose samo u određenim ili svečanim prigodama. Neki imaju omiljeni par decentnih zlatnih naušnica koje gotovo ni ne skidaju, dok drugi vole mijenjati svoje naušnice i usklađivati ih s odjevnim kombinacijama, drugim nakitom, pa čak i raspoloženjima.

 

No kakve god bile Vaše preferencije, navike i način nošenja, ono što je važno jest imati naušnice po svojoj mjeri, naušnice koje volite nositi i koje su odraz Vas i Vašeg stila. A u Zlatarni Križek izrađujemo upravo takve naušnice, posebne i jedinstvene!

 

U svaku pojedinu naušnicu koju dizajniramo i izrađujemo utkana je posebna emocija te su sve naušnice izrađene s pažnjom i osjećajem za detalje. Pri izradi uvijek razmišljamo o tome što naši klijenti žele, što vole i što bi im se novo moglo svidjeti te kreiramo bezvremenske naušnice u vrlo raznolikim stilovima i različitim veličinama kako bi svatko pronašao svoj idealan par. 

VRSTE NAUŠNICA U ŠIROKOJ PONUDI ZLATARNE KRIŽEK

U našoj zlatarni pronaći ćete naušnice kakve god poželite, a raznolikost dizajna će Vas oduševiti. Dječje naušnice, elegantne, klasične, romantične ili pak casual naušnice samo su neke od naušnica u ponudi u našem online shopu. Za svaki dan, za svečane prigode, za posebne trenutke ili pak kao poklon dragoj osobi, naše naušnice pomno su i s ljubavlju dizajnirane kako bi usrećile Vas, Vašu voljenu osobu te simbolizirale upravo ono što želite.
 

Neke od glavnih vrsta i dizajna naših naušnica uključuju:

 

  • Zlatne naušnice

  • Naušnice od bijelog zlata

  • Naušnice s kamenima –  cirkonima ili dijamantima

  • Dječje naušnice

  • Viseće naušnice

  • I još mnoge druge
     

Ovdje ima nešto za svaki ukus, a naš online shop zasigurno će svakome udovoljiti i moći ćete pronaći svoje omiljene naušnice. Kolekcija naušnica u online shopu Zlatarne Križek konstantno se nadopunjuje novim.

ZLATNE NAUŠNICE

Od jednostavnih do onih ekstravagantnijih, s izraženim detaljima i kamenjem, zlatne naušnice bezvremenski su nakit koji se nosi od davnina i koji će se bez sumnje nositi još jako dugo. To je komad nakita koji nikada neće izaći iz mode te koji zasigurno svaka žena ima u svojoj osobnoj kolekciji. 

 

Zlatne naušnice idealan su i poklon, kako mlađim generacijama tako i starijim, uz ponudu zlatnih naušnica u Zlatarni Križek svaki put ćete pronaći savršen par naušnica za darovati svojim dragim osobama. 

 

Isto tako, ako tražite zlatne naušnice kako biste nadopunili i oplemenili vlastitu zbirku nakita ili kolekciju, na pravom ste mjestu. Moderne, tradicionalne, decentne ili statement zlatne naušnice, sve ih možete pronaći u našoj online trgovini. Kakav god stil njegovali i kakvu god vrstu naušnica voljeli, naše kolekcije će Vas oduševiti te se besprijekorno uklopiti u Vaš stil i lako kombinirati s ostalim nakitom.

ZLATNE NAUŠNICE CIJENA

Cijene svih naših naušnica istaknute su u našem online shopu te ih u svakom trenutku možete provjeriti. U Zlatarni Križek pronaći ćete najbolje cijene te vrhunsku kvalitetu naušnica. A osim toga, rado Vas darujemo i popustima, stoga ćete gotovo uvijek pronaći i naušnice po sniženim cijenama. 

 

Istražite našu ponudu i odaberite savršen par naušnica za sebe!

bottom of page